Silvio, Cornell och till minne av Mackan

Direktlänk till inlägg 1 januari 2013

Nu är vi på G...

Av Anne-Lie - 1 januari 2013 19:03

....med igångsättningen. Hittills har det blivit 3x20 min i ridhuset.Det känns bra om än oridet förstås. Vi är lika nöjda båda två. Och jag hör en "inre röst" rid i steget. Fram mot handen. Rid lätt nära sadeln. Trampa och gunga ner i inre stigbygeln i galopp. I gångarten galopp rid MED kraften ( gick bättre idag). Mackan är taggad och vill trampa/passaga då tänker jag hiphop för tusan hiphop. Känsla som kommer då är väldigt trevlig. Ja, några av vet vad jag menar då :D! Med att ha hiphop som mantra. I morgon ska Mackan få promenera i grimskaft runt Hästviken.

Cornell ska köras. Det är så mycket roligare att hålla igång den lilla ponnyn nu .

Snart har jag en egen sadel igen - bara en sådan sak.

Bilden föreställer Bizarro XIV Mackans farfar. Stark hingstlinje på den sidan.
 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

1 januari 2013 20:54

Härligt att ni är på G igen!! Kram!!

http://www.figaro16.se

Anne-Lie

1 januari 2013 22:21

Ja verkligen! Kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anne-Lie - Fredag 20 april 09:29

... och kan börja planera lite mer framåt. v. 15 Med sikte på en mer koncentrerad variant av longering än fullt ös medvetslös. Silvio tar det hela mycket bra. Så fort han ser ut att öka tempot i gångarten över vi på att sakta av göra halt. Tillbaka...

Av Anne-Lie - Söndag 25 mars 12:46

...nu när det börjar tina ite och det ges möjlighet att longera Silvio trött innan vi skrittar ut skogen. Poängen är att han ska vara avspänd med ryttare på.Det blev två dagars ridning och nu väntar jag in långfredagen och påsklovet. Det ser ut som d...

Av Anne-Lie - Lördag 27 jan 10:08


Ja, vi fortsätter att ta det lugnt och nästa uppsittning blir runt v9 när jag har sportlov. Därefter är det väderleken som avgör hur mycket ridning det blir. I veckorna är det inte möjligt att gå till något av ridhuset och rasta av Silvio innan uppsi...

Av Anne-Lie - 30 december 2017 13:00

Idag red vi genom skogen till EQ.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Blogkeen
Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se