Silvio, Cornell och till minne av Mackan

Direktlänk till inlägg 1 januari 2013

Nu är vi på G...

Av Anne-Lie - 1 januari 2013 19:03

....med igångsättningen. Hittills har det blivit 3x20 min i ridhuset.Det känns bra om än oridet förstås. Vi är lika nöjda båda två. Och jag hör en "inre röst" rid i steget. Fram mot handen. Rid lätt nära sadeln. Trampa och gunga ner i inre stigbygeln i galopp. I gångarten galopp rid MED kraften ( gick bättre idag). Mackan är taggad och vill trampa/passaga då tänker jag hiphop för tusan hiphop. Känsla som kommer då är väldigt trevlig. Ja, några av vet vad jag menar då :D! Med att ha hiphop som mantra. I morgon ska Mackan få promenera i grimskaft runt Hästviken.

Cornell ska köras. Det är så mycket roligare att hålla igång den lilla ponnyn nu .

Snart har jag en egen sadel igen - bara en sådan sak.

Bilden föreställer Bizarro XIV Mackans farfar. Stark hingstlinje på den sidan.
 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

1 januari 2013 20:54

Härligt att ni är på G igen!! Kram!!

http://www.figaro16.se

Anne-Lie

1 januari 2013 22:21

Ja verkligen! Kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anne-Lie - Måndag 3 dec 09:05

V. 48  Fredag: Dags att börja rasta av Silvio efter tre veckors vila. Från att ha gått ute dygnet runt i 6 månader och arbeta  lite mer ordentligt den sista månaden,  var det en hel del lagrad energi som vill ut. Det var bara att låta Silvio spring...

Av Anne-Lie - Fredag 16 nov 20:07


Silivo får ha semester i två-tre veckor. Jag harfortbildning i två av dem och hoppas sedan på en varm vinter tills andra sidan nyår.   ...

Av Anne-Lie - Tisdag 6 nov 08:28

Måndag: HRF idag bättre än sist. Jag börjar slappna av och rida mer.   Tisdag: Maria rider Silvio på ridbanan hemma. Båda sköter sig så bra! Om än att idag var Silvio trött.   Onsdag: Vila Torsdag: Rider hemma på ridbanan. Näst sista pass...

Av Anne-Lie - Måndag 29 okt 09:54

Måndag: J har annat för sig så idag joggade Silvio på lina i samtliga gångarter Tisdag: Oväder enligt prognosen. Silvio får vila och blev friserad och masserad. Gäsp, skönt sa Silvio. Onsdag: Whoohoo Maria är den som får ta Silvio upp till nästa ...

Av Anne-Lie - Måndag 22 okt 09:24

Måndag: Wohooo, idag har vi debuterat i lektionsverksamhet. Lite pirrigt till en början.. Vi travade och vände snett igonem. När det var dags för de stora 20 metersvolterna fick Silvo syn på sommarens kärlek Madonna. På killars vis blir det svårt att...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Blogkeen
Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se