Silvio, Cornell och till minne av Mackan

Direktlänk till inlägg 1 januari 2013

Nu är vi på G...

Av Anne-Lie - 1 januari 2013 19:03

....med igångsättningen. Hittills har det blivit 3x20 min i ridhuset.Det känns bra om än oridet förstås. Vi är lika nöjda båda två. Och jag hör en "inre röst" rid i steget. Fram mot handen. Rid lätt nära sadeln. Trampa och gunga ner i inre stigbygeln i galopp. I gångarten galopp rid MED kraften ( gick bättre idag). Mackan är taggad och vill trampa/passaga då tänker jag hiphop för tusan hiphop. Känsla som kommer då är väldigt trevlig. Ja, några av vet vad jag menar då :D! Med att ha hiphop som mantra. I morgon ska Mackan få promenera i grimskaft runt Hästviken.

Cornell ska köras. Det är så mycket roligare att hålla igång den lilla ponnyn nu .

Snart har jag en egen sadel igen - bara en sådan sak.

Bilden föreställer Bizarro XIV Mackans farfar. Stark hingstlinje på den sidan.
 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

1 januari 2013 20:54

Härligt att ni är på G igen!! Kram!!

http://www.figaro16.se

Anne-Lie

1 januari 2013 22:21

Ja verkligen! Kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anne-Lie - Måndag 2 juli 21:51

  Husse har varit på besök                    ...

Av Anne-Lie - Måndag 25 juni 09:47


Måndag: C-E checkade Silvio och han visar ingen hälta när man springer med honom rakt fram. Lite tjock och ställs av i två veckor från ridning. Däremot så ska han få arbeta med huvudet och går över presenningar, paraplyträning osv, osv. Så idag komme...

Av Anne-Lie - Måndag 18 juni 13:20


Måndag: Hmm, fyra dagaras vila och en natt inne gjorde verkligen att Silvios energi var tillbaka. Lite för mycket...Så det  blev till att checka av att Emma var ok, fånga in Silvio, på med lina och sedan galopp för att bli av med spänningar. Modiga o...

Av Anne-Lie - Måndag 11 juni 11:06

Måndag: Vila Tisdag : Hemma. Övade övergångar trav-skritt-trav. Silvio fick genast lite bättre energi. Idag var han väldigt trött. Bra galoppfattningar och Emma börjar sitta ner i lättsits i galoppen. Bra galoppsprång med lite lyssnande öron för at...

Av Anne-Lie - Måndag 4 juni 11:59

Måndag: Cornell tar med Silvio ut på ridstigen.        Tisdag: Vila Onsdag: Ridstigen + Stora utebanan 1.30 skritt.     Torsdag: Vila Fredag: Hemma  Lördag: Ridstigen    Söndag: Stora ridhuset               v. 24 ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Blogkeen
Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se