Silvio, Cornell och till minne av Mackan

Direktlänk till inlägg 1 januari 2013

Nu är vi på G...

Av Anne-Lie - 1 januari 2013 19:03

....med igångsättningen. Hittills har det blivit 3x20 min i ridhuset.Det känns bra om än oridet förstås. Vi är lika nöjda båda två. Och jag hör en "inre röst" rid i steget. Fram mot handen. Rid lätt nära sadeln. Trampa och gunga ner i inre stigbygeln i galopp. I gångarten galopp rid MED kraften ( gick bättre idag). Mackan är taggad och vill trampa/passaga då tänker jag hiphop för tusan hiphop. Känsla som kommer då är väldigt trevlig. Ja, några av vet vad jag menar då :D! Med att ha hiphop som mantra. I morgon ska Mackan få promenera i grimskaft runt Hästviken.

Cornell ska köras. Det är så mycket roligare att hålla igång den lilla ponnyn nu .

Snart har jag en egen sadel igen - bara en sådan sak.

Bilden föreställer Bizarro XIV Mackans farfar. Stark hingstlinje på den sidan.
 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

1 januari 2013 20:54

Härligt att ni är på G igen!! Kram!!

http://www.figaro16.se

Anne-Lie

1 januari 2013 22:21

Ja verkligen! Kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anne-Lie - Söndag 16 sept 14:07

Måndag: Emma rider med Kerra i skogen och de kommer hem utan att ha ridit vilse   Tisdag: Vila Onsdag: HRF       Torsdag: Vila Fredag: Longerar i stormen Lördag: Longerar och hängde på inspänningstyglar.  Söndag: Rider ut med Kerr...

Av Anne-Lie - Onsdag 12 sept 21:09


Måndag: Vila   Tisdag: ÖsregnOnsdag: Miljöträning på HRF   Torsdag: Emma tränar sepentiner på HRFFredag: VilaLördag: Longerar 20 min och skrittar med Kerra       Söndag: Emma och Kerra skrittar ut i skogen i ca en timme. Lite trav på ...

Av Anne-Lie - Söndag 9 sept 13:16

Måndag: VilaTisdag: Vila Onsdag: VilaTorsdag: Longerar Fredag: Energin är tillbaka hos Silvio så stackars Emma fick närkontakt med gruset. Ett litet bocksprång utlöste ett annat. Emma satt upp igen och skrittade tills Silvio slappnade av. Lördag: Mar...

Av Anne-Lie - Onsdag 29 aug 10:28

Måndag: Vila. Har pratat med Johan om jag och Silvio kan komma in och miljöträna en stund  i lektionsskarvarna och det  gick fint! Längtar tills vi kan vara med lite mer på riktigt. Typ sent i vår, och då  delar av lektionen.    Magisk söndagmorg...

Av Anne-Lie - Fredag 24 aug 13:41

Måndag: Vila Tisdag: Emma övar på att rida skritten och ha Cornell som handhäst. Det fungerar strålande. Ja, Cornell kan detta sedan Mackan och Sigge. Silvio sköter sig över förväntan.   Onsdag: Vila Torsdag: Vila Fredag: Silvio får jobba ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Blogkeen
Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se