Silvio, Cornell och till minne av Mackan

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2018

v. 43

Av Anne-Lie - 22 oktober 2018 09:24

Måndag: Wohooo, idag har vi debuterat i lektionsverksamhet. Lite pirrigt till en början.. Vi travade och vände snett igonem. När det var dags för de stora 20 metersvolterna fick Silvo syn på sommarens kärlek Madonna. På killars vis blir det svårt att gå frmåt, hålla koll på tjejen ochde andra hästarna, så där avslutade vi den uppsuttna medverkan. Dessutom var det ändå dags för galopparbetet och där är vi sannerligen inte.

 

Tisdag: Longering 20 min. Slivio övar sig att våga ha kontakt i munnen med hjälp av inspänningar. Lite skumt tycker han men med ett klick så travar Silvio på framåt.

 

Onsdag Rider med Maria och Hero hemma på ridbanan i månsken och lampljus. Longerar först och Silvio gör fina, fina övergångar mellan gånarterna. Jag blir lite modigare för varje gång i min ridning och Silvio travade på riktigt bra i båda varven.

Torsdag: Skos och därmed vila.   

Fredag: Jag och Silvio övar på dressyrstaket i stora ridhuset. Det var väl ingenting att bry sig som tyckte Silvio. Dags för matte att inte Silvios coola attiyd. För övrigt så känner jag mig säkrare och säkrare så det kommer nog. silvio travar på  ganska bra. 

 

Lördag: Uteritt inställd  så Silvio får gå i hagen  och jag ligger i sovan och tillfrisknar.

Söndag: Emma rider i stora ridhuset. Idag däremot var Silvio lite misstänksam mot  fläckar och dylikt på sarg och underlag... Travar riktigt bra mot slutet. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anne-Lie - Onsdag 16 jan 12:08

V. 3 Måndag: Emma rider i lilla, Silvio är jätteduktig men är väldigt trött mentalt när han går hem. Beslut vila fram till lördag v. 4 Tisdag-söndag: Vila   v. 4 Måndag-fredag Lördag: Söndag: ...

Av Anne-Lie - Tisdag 8 jan 11:46

Måndag: Emma rider i lilla, fullt med hästar att möta, hamna bakom, passera. allt fungerar fint tills de tkommer en med swichande svans. Hjälp! sa Silvio. Emma och Silvio härdade ut en stund till sedan gav vi oss. Båda  arbetade super bra. Tisdag: ...

Av Anne-Lie - Onsdag 2 jan 17:13

Måndag: Nyårsafton Tisdag: Rider med Ulrika en Solnaryttare som  landat här på HRF. Koncernen har salmlats kan man väl säga.     Onsdag: Torsdag:  Fredag:      Lördag:      Söndag:            ...

Av Anne-Lie - 28 december 2018 16:12

Måndag: Julafton Tisdag: Onsdag: Jag red i lilla ridhuset i skritt. Silvio fick arbeta i trav och galopp på lina. Inte helt nöjd med mig själv... Torsdag: Red med Maria/Hero i stora ridhuset. Silvio travade på superbra! Jag blev påmind om att k...

Av Anne-Lie - 17 december 2018 10:31

Måndag: HRF och det  gick så himla bra! Trots att Silvio var pigg och jag nervös. Det är så bra att ha Emma med som kan agera pepp. Silvio börjar hitta formen i trav och nästa gång ska banne mig rida på i ett bättre tempo. Det bäst av allt var att ja...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Blogkeen
Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se