Silvio, Cornell och till minne av Mackan

Direktlänk till inlägg 11 december 2018

V.50

Av Anne-Lie - 11 december 2018 21:13

Måndag: I mörker, regn, rusk och blåst går jag och Emma med Silvio till lilla ridhuset. Idag låg energin mer på utsidan än insidan, så det blev en ordentlig avlastning innan uppsittning. Skrittade länge och började faktiskt känna ett sug i bettet, lång och låg. När vi gick hem i mörkret hade det åtminstone slutat regna.

Tisdag: Bokat in ett ridpass med Maria/Hero hemma på ridbanan. Tja, underlaget var sådär. Större delen var frusen, men i ena enda var det tillräckligt tinat för longering. Silvio var betydligt mer balanserad idag, travar och galopperar lugnt och sansat. Sen går och går och går vi i väntan på att Maria ska komma. Mycket skritt och sedan trav på ena långsidan och kortsidan. Skritt där det var fruset. 

Onsdag: Vila

Torsdag: Vila och vinterskodd

Fredag: HRF Emma rider och idag var lilla ridhuset "fullt", en shettis ( skum tyckte Silvio, ser inte ut som Cornell), en ponny och en stor häst. Vi  ledde Silvio tills ponnyerna var ute. Gillar inte riktigt att ha  ponnyer och stora blandat, om någon av de stora hittar på något. Bra ridet av Emma, vi kämpar på med att få Silvio att trava på ordentligt och ta i bak.  

 

Lördag: 30 min promenad i mörkret.

Söndag: HRF och jag rider. Idag  var nog det bästa (långt ifrån bra) och faktiskt  så travade Silvio på ganska bra. Men det som ställer till det är min dåliga balans. Jag får helt enkelt finna mig att rida i hoppsadeln ett tag.  Den är trots all lättare att ridam med när det krävs lite kortare stigläder.

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anne-Lie - Onsdag 16 jan 12:08

V. 3 Måndag: Emma rider i lilla, Silvio är jätteduktig men är väldigt trött mentalt när han går hem. Beslut vila fram till lördag v. 4 Tisdag-söndag: Vila   v. 4 Måndag-fredag Lördag: Söndag: ...

Av Anne-Lie - Tisdag 8 jan 11:46

Måndag: Emma rider i lilla, fullt med hästar att möta, hamna bakom, passera. allt fungerar fint tills de tkommer en med swichande svans. Hjälp! sa Silvio. Emma och Silvio härdade ut en stund till sedan gav vi oss. Båda  arbetade super bra. Tisdag: ...

Av Anne-Lie - Onsdag 2 jan 17:13

Måndag: Nyårsafton Tisdag: Rider med Ulrika en Solnaryttare som  landat här på HRF. Koncernen har salmlats kan man väl säga.     Onsdag: Torsdag:  Fredag:      Lördag:      Söndag:            ...

Av Anne-Lie - 28 december 2018 16:12

Måndag: Julafton Tisdag: Onsdag: Jag red i lilla ridhuset i skritt. Silvio fick arbeta i trav och galopp på lina. Inte helt nöjd med mig själv... Torsdag: Red med Maria/Hero i stora ridhuset. Silvio travade på superbra! Jag blev påmind om att k...

Av Anne-Lie - 17 december 2018 10:31

Måndag: HRF och det  gick så himla bra! Trots att Silvio var pigg och jag nervös. Det är så bra att ha Emma med som kan agera pepp. Silvio börjar hitta formen i trav och nästa gång ska banne mig rida på i ett bättre tempo. Det bäst av allt var att ja...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Blogkeen
Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se