Silvio, Cornell och till minne av Mackan

Senaste inläggen

Av Anne-Lie - 23 juli 2015 12:51

Svanskappa + broms och stor styngfluga är ingen bra kombination vid skogspromenader, så den tog vi av. Svanskappan åker på igen när de värsta insekterna dött.
Silvio trivs på våra promenader och går med spetsade öron. Men, är vi en flock så får ingen smita in i skogen... Hallå, ropar Silvio vart tog du vägen?? Tillskillnad från första dagen, svarar inte han inte när hästar runt omkring gnäggar. Det, är bra och det är så vi vill ha det.

Idag är vi ordentligare med reflexer... Nästa gång ska hjäm och handskar på. Det är tredje gången vi pratar IM det.

ANNONS
Av Anne-Lie - 21 juli 2015 12:49

...en betydligt piggare Silvio idag. Dessutom är det skönt att se att lite av hullet börjar komma tillbaka efter kastraktionen.

ANNONS
Av Anne-Lie - 20 juli 2015 13:38

Ja, lite har vi tjuvstartat och varit helt själva på ridbanan. Idag har vi kallat in Ulrika ( tjänstgör som ledarsto) när vi lämnar gården och ger oss ut på vägarna.
Veckans plan är på med seldon och ut på prom. Sedan flera dagars vildhästliv och fundera på vad det är som händer. Efter det ska tömmarna på för att vänja Silvio vid dom. Och så kommer vi hålla på. Lugnt metodiskt med travhästuppfostran, minus vagn, i fokus.

Silvio gick så nöjd och såg sig omkring. Han blev förstås trött av alla synintryck. Dagen avslutades med dagens krafftfodergiva. Gräset räcker inte till att hålla honom i hull märker vi. Kastraktionen och hormonomställning gör väl sitt till också förstås.

Dagens äventyr:

Av Anne-Lie - 15 juli 2015 17:04

I hästarnas tecken såklart. Har äntligen hittat rätt resväg till Karlshamn med tåget, och det är inte tvärs igenom landet.

Evisen och jag har trimmat Figge. Ja, mest Evisen, jag roade mig i Papegojbacken!

Vi har testat Figges gigg och det gick fint

Dressyrat

Jobbat med Figges trav. Bravo!!'

Vi var på Falsterbo och såg GPKur, U25 GP och 7- årsfinalen. Nja jag kan inte säga att jag är så imponerad av ridningen... Korta nackar bakom lod. En häst var fin och reds trevligt på det sätt jag gillar allra bäst. Många, många skulle verkligen behöva studera Fantastic Elastic Masterclass. Nog om det.

Veckan har varit super!

Avslutar med bilder på Silvio, som helst skulle vilja vara närmare än närmast.

Goa lilla häst!!!

Av Anne-Lie - 6 juli 2015 21:17

Whooohooo jag vet vart vi ska!

Skrämmande fladdrande plast

Av Anne-Lie - 5 juli 2015 14:55

i väntan på utsläpp i stora sommarhagen. Silvio är helt opåverkad av kastraktionen och såret läker fint. Med opåverkad menas ingen feber och sådana otäckheter.

Av Anne-Lie - 2 juli 2015 13:34

kastreringen. Det gick superbra och Silvio får nu tillbringa en vecka i småhagarna, eftersom det är enklast att hålla koll där. Sen väntar belöningen med ny hage med lite mera gräs.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Blogkeen
Följ Silvio, Cornell och till minne av Mackan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se